Blutskatje Nelleke

Blutskatje: Nelleke

Hallo, mijn naam is Nelleke. Ik ben een “blutsje” omwille van mijn leeftijd.

Leeftijd: 15 jaar
Geslacht: kattin
Kan alleen geadopteerd worden
Kan met jonge kinderen: nee
Kan met oudere kinderen: ja, indien rustig
Kan met andere katten: ja
Kan met honden: onbekend
Kan buiten: ja

Nelleke is op zoek naar een rustig plekje om haar pensioen op haar gemak door te brengen. Een warm en veilig nest waar men liefdevol en geduldig voor haar zorgt. 

Ze heeft haar hele leven buiten doorgebracht waar er wel eten gegeven werd maar waar verder niemand voor haar zorgde. Geen behandeling tegen parasieten, geen dierenarts bezoekjes, zelf niet toen ze ziek was of toen haar tandjes zo erg begonnen rotten… Eenmaal in opvang werden deze pijnlijke tandjes gelukkig verwijderd.

Nelleke is een rustig, oud omaatje die veel tijd nodig heeft om ons mensen te vertrouwen. Ze heeft een thuis nodig zonder jonge kindjes, ergens waar ze rustig kan openbloeien en gewoon lekker tot rust kan komen. Nelleke is geen schootkat; je kan haar aaien maar ze wordt niet graag opgepakt, maar wie weet, in de juiste omgeving is nog veel mogelijk. Ze is schuw en zoekt rustige plekjes in het huis. Ze is niet agressief. Geen kat voor een druk gezin.

Je kan Nelleke ook terugvinden op “adopteer een dier“.

Ben je na het lezen van haar beschrijving helemaal overtuigd dat jij Nelleke een gouden mandje kan geven? Vul dan snel onze vragenlijst in. 
Heb je nog wat specifieke vragen over de verzorging van Nelleke? Mail dan naar adopties@cattitude.be