Ga naar de inhoud

UITZETLOCATIE BIEDEN

Uitzetlocatie voor schuwe katjes

 

Vzw Cattitude krijgt vaak schuwe of verwilderde katjes binnen die tijdens hun leven niet veel in contact zijn geweest met mensen. Ze zijn dus niet sociaal en kunnen vaak niet als huiskat geplaatst worden. Ze verdienen natuurlijk wel een warme veilige plek en dagelijks een lekkere maaltijd.

Daarom zijn we altijd op zoek naar schuren, garages, stallen, tuinhuizen, maneges, boerderijen… om deze katjes in onder te brengen.

Wij maken alle katten die we plaatsen steriel, dus ook deze die naar een uitzetlocatie zullen verhuizen. Zij krijgen ook een stoere oorknip zodat het voor iedereen duidelijk is dat het om een reeds steriele kat gaat.
Ook het nodige materiaal en de voeding worden door ons voorzien. Is er na verloop van tijd een medisch probleem? Ook dan kan je bij ons terecht.

Het enige wat jij moet kunnen bieden is een droge, tochtvrije plek waar de poezen onderdak kunnen vinden en waar ze dagelijks door jou gevoed kunnen worden. Het is niet de bedoeling om de kat aan zijn/haar lot over te laten. Dagelijks voederen + voorzien van water, een schuilplek voorzien en toezicht houden op de algemene gezondheid van het dier, zijn een must!

Voor meer info mail naar info@cattitude.be of gebruik de contactpagina!