Ga naar de inhoud

Ida Totebag

Ida Totebags

Speciaal voor ons kroop meter Chrostin in haar tekenpen en toverde ze “ons” Ida om tot het allermooiste stripfiguurtje én boegbeeld voor onze Flawsome campagne! Met deze campagne willen we graag onze Flawsome opvangertjes onder de aandacht brengen. Want elk katje, zeker de blutskes, verdienen een kans op een mooie toekomst met alles erop en eraan – ook met hun flaws! 

Maar wie is Ida? “Ons” Ida is een pittig dametje met epilepsie en is met momenten een omaatje met scherpe klauwen. Een passende thuis voor haar vinden is dan ook geen eenvoudige opdracht… But nothing is impossible!  Meer weten over haar? Haar volledige verhaal lees je hier. Haar fluffy kopje pronkt vanaf nu dus op deze mooie totebag uit organisch katoen. En ook jij kan binnenkort pronken met deze prachtige én symbolische zak. 

De totebag kost €20 inclusief verzendkosten (in België) + een leuke wenskaart op groeipapier (van vergeet-me-nietjes). Uiteraard koop je meer dan een totebag; je steunt hiermee de vergeten katjes, de kneusjes en de blutskes. Je bouwt mee aan hun toekomst. Je vertelt mee hun verhaal.

Bestellen kan via ons bestelformulier.