Ga naar de inhoud

Blutskat rais

Blutskatje: rais

Aantal dagen in opvang:

Hallo, mijn naam is Rais. Ik ben een “blutsje” omwille van mijn leeftijd en slechte niertjes.

Leeftijd: 15 jaar
Geslacht: kattin
Idealiter plaatsen we Rais in een huishouden waar zij de enige kat is
Kan bij honden: nee
Kan met jonge kinderen: nee
Kan met oudere kinderen: ja
Kan buiten: nee
Belangrijk: Rais heeft (uitsluitend) aangepaste niervoeding nodig

Hoi! Ik ben Rais, een lief oud katje van 15 jaar. Ik kwam bij Cattitude terecht omdat mijn baasje door omstandigheden niet meer voor mij kon zorgen. Aangezien ik al een gezegende leeftijd heb en er daarom wat extra aandacht voor mijn gezondheid nodig is, maakte hij de moeilijke keuze om me af te staan zodat er kan gezocht worden naar een nieuw gouden mandje waar ik alle aandacht kan krijgen die ik zo graag wil.

Ik word ’s ochtends graag verwend met wat natvoer aangepast aan de noden van mijn nierdieet. Dan word ik echt blij en mag je verwachten dat ik heel de dag in jouw buurt blijf. Ik hou van een aai over mijn bolletje nu en dan en zal je er op mijn eigen grappige manier wel aan doen denken als het weer wat lang geleden is. Liefst ga ik dan ook naar een plekje waar ik de enige diva in huis kan zijn.

Heb jij een plekje vrij in je zetel en zie je het gezelschap van een spinnewiel zoals ik wel zitten, neem dan zeker contact op en kom me eens een bezoekje brengen!

Je kan Rais ook terugvinden op “adopteer een dier“.

Ben je na het lezen van haar beschrijving helemaal overtuigd dat jij Rais een gouden mandje kan geven? Vul dan snel onze vragenlijst in. 
Heb je nog wat specifieke vragen over de verzorging van Rais? Mail dan naar adopties@cattitude.be